<span id="fyzqo"></span>
      1. 学生阶段

        高三英语语法复习15

        • 字号:  
        • 作者:
        • 出自:
        • 发布时间:2013-11-23 18:57:43
        • 浏览:13
        第十五章 从属连词

           1._____ you know it, she is good at English.

           A. For B. Like C. As D. Because

           译文:如你所知,她的英文不错。

           2.I was about to leave my house _____ the phone rang.

           A. while B. when C. as D. after

           译文:我正准备离开家的时候,电话铃响了。

           3._____ I live ,I must serve the people heart and soul.

           A. When B. So long as C. As long as D. On condition

           译文:只要我活着,我就会全心全意地为人民服务。

           4.I have not seen him _____ he went to college.

           A. when B. before C. as D. since

           译文:自从他上了大学,我就没见过他。

           5.It was not long _____ he got to know it.

           A. when B. before C. after D. until

           译文:不久,他就知道了这件事。

           6.Put the medicine _____ you can easily get it.

           A. so that B. where C. which D. there

           译文:把药放在你轻易够得着的地方。

           7._____ weather permits, we"ll have an outing.

           A. For B. Though C. While D. If

           译文:如果天气好,我们就外出。

           8.You won"t succeed _____ harder.

           A. unless you will work B. unless you work C. unless you don"t work D. if you won"t work

           译文:如果你不努力工作的话,你是不会成功的。

           9.I would like to do it _____ I like it.

           A. since B. because C. because of D. now that

           译文:既然我喜欢它,我会去做的。

           10.I can hardly close my eyes _____ someone knocked at my door.

           A. when B. as C. while D. than

           译文:我刚闭上眼睛,就有人来敲门。

           11.They worked hard _____ they finished their work ahead of time.

           A. so B. so that C. such that D. so as to

           译文:他们努力工作是为了提前完工。

           12.He was _____weak _____ he couldn"t stand up.

           A. suchthat B. sothat C. verythat D. soas to

           译文:他太虚弱了,以至于站都站不起来。

           13.We"ll carry the reform to the end _____ happens.

           A. no matter how B. whatever C. anything D. no matter which

           译文:不管发生什么,我们都将把改革进行到底。

           14._____ the pain was bad, _____ he did not complain.

           A. Althoughbut B. Thoughbut C. Thoughyet D. Evenstill

           译文:尽管很疼,可是他没有抱怨。

           15._____ we get information from the office, we can"t give you an answer.

           A. While B. When C. Since D. Until

           译文:直到我们从办公室得到消息,我们才能给你答复。

           16._____ my uncle came, he would bring me some cakes.

           A. Every times B. Every time C. Once time D. Once

           译文:每次我叔叔来,都会给我带些蛋糕。

           17.Let me know _____ he is invited.

           A. whether B. if C. weather D. what

           译文:请告诉我是否请了他。

           18.I"ll help you _____ I can.

           A. as long as B. as far as C. as D. so long as

           译文:我会尽力帮你的。

           19.Two hours and a half have passed _____ we know.

           A. since B. before C. when D. after

           译文:不知不觉两个半小时就过去了。

           20.She looks at us sadly with her eyes _____ as her grandmother"s.

           A. a size as large B. of large size C. so large D. as large

           译文:她用和她祖母一样大的眼睛悲伤地看着我们。

           21.The harder the shrub (灌木) is grow, _____.

           A. the higher the price it is B. the higher is the price C. the higher the price D. the higher is the piece become

           译文:灌木长得越硬,价格就越高。

           答案:1.C 2.B 3.C 4.D 5.B 6.B 7.D 8.B 9.A 10.A 11.B 12.B 13.B 14.C 15.D 16.B 17.A 18.B 19.B 20.D 21.C

        全部评论

        站内网友言论仅代表个人观点,并不代表本站同意其观点,本站不承担由此引起的法律责任。

        • 我要评论
          注:*号部分属于必填内容请仔细填写

        最新英语学习资料

        推荐英语学习资料

        一肖中特最新消息-永久免费一肖中特-怎么买平特一肖的方法