<span id="fyzqo"></span>
      1. 学生阶段

        高三英语语法复习5

        • 字号:  
        • 作者:
        • 出自:
        • 发布时间:2011-09-30 14:41:49
        • 浏览:16
        第五章 介词

           1. He wants to know something _____ the training machine.

           A. at B. by C. about D. to

           译文:他想知道一些有关培训机器的事情。

           2. Swimmers from time to time keep their heads _____ the water.

           A. on B. above C. below D. down

           译文:游泳的人不时地把头露出水面。

           3. A bridge was laid _____ the river.

           A. through B. over C. across D. cross

           译文:河上修了一座大桥。

           4. We will discuss the lecture _____ lunch.

           A. for B. after C. in D. with

           译文:我们将要在午饭后讨论报告的问题。

           5. She was dozing with her back _____ the chair.

           A. against B. on C. at D. near

           译文:她背靠在椅子上打盹。

           6. The road runs _____ the river.

           A. around B. through C. at D. along

           译文:这条路沿着这条河。

           7. We will be _____ home tomorrow if you"d like to call.

           A. in B. in the C. at D. at the

           译文:你如果想打电话的话,我们明天在家。

           8. I will meet you again _____ the weekend.

           A. by B. on C. for D. at

           译文:我这个周末还能见到你。

           9. John may win the first prize. He has started _____ the speed of 80 miles.

           A. at B. of C. on D. in

           译文:约翰可能会得第一名,他的速度已经是80里了。

           10._____ its cost, the plan is a good one.

           A. Aside B. Apart C. Apart from D. For

           译文:除了成本之外,这个计划还是很好的。

           11. The term ends _____ July.

           A. on B. before C. between D. at

           译文:学期七月之前结束。

           12. _____ English, he knows French and German.

           A. Beside B. Besides C. Except D. Except that

           译文:除了英语,他还会说法语和德语。

           13. We usually have sports _____ 4 o"clock and 5 o"clock in the afternoon.

           A. among B. in C. for D. between

           译文:我们通常在下午四点到五点进行体育锻炼。

           14.The house lies _____ the woods.

           A. beyond B. at C. besides D. on

           译文:这栋房子在森林的那一边。

           15. I came here _____ Tom"s car, not _____ sea.

           A. by, by B. in, on C. in, by D. in, at

           译文:我是坐汤姆的车来的,不是坐船来的。

           16. He has not been teaching here _____ ten years.

           A. in B. for C. with D. beyond

           译文:他已经十年没有教过书了。

           17. I haven"t seen Mary these days. She has been absent _____ school for two weeks.

           A. to B. in C. at D. from

           译文:我好几天没见到玛丽了。她已经两个礼拜没来上学了。

           18. Come and see me _____ two day"s time.

           A. for B. after C. in D. during

           译文:两天后来看我吧。

           19. Should typing be introduced _____ the curriculum?

           A. into B. for C. by D. with

           译文:打字课能加到课程里去吗?

           20. Spending the money, he felt _____ .

           A. as if a wealthy man B. as though a wealthy man C. as a man of wealthy D. like a wealthy man

           译文:花着这些钱,他感觉好像一个富人。

           21. Will Eddie use his brother"s bicycle? No, he wants one _____.

           A. for him B. of his own C. his alone D. only of himself

           译文:埃迪用他哥哥的自行车吗?不,他想有一辆自己的。

           22. She got _____ the bus when it reached the stop.

           A. off B. of C. in D. at

           译文:当汽车到站的时候,她下车了。

           23. It happened _____ the morning of the 4th.

           A. at B. on C. in D. from

           译文:这件事发生在4号的早上。

           24. It has been _____ a year since we last heard from him.

           A. for B. before C. over D. after

           译文:距离上次我们收到他的来信已经一年多了。

           25. The teacher is very good _____ the children

           A. to B. at C. for D. with

           译文:老师对孩子们特别的好。

           26.She is _____ treatment at the hospital.

           A. to B. as C. for D. under

           译文:她正在医院接受治疗。

           27. The children are gazing at the squirrel _____ the tree.

           A. on B. at C. from D. up

           译文:这个孩子盯着树上一只向上爬的松鼠。

           28. _____ all the representatives still not there, the meeting was postponed for several months.

           A. Without B. With C. By D. Because

           译文:因为有代表缺席,所以会议被延后几个月举行。

           29. She left the classroom _____ saying a word.

           A. that B. not C. for D. without

           译文:她没说一句话离开了教室。

           30. His death was _____ heart disease.

           A. for B. due to C. in D. on

           译文:他死于心脏病。

           31. He improved his spoken English _____.

           A. by the way B. on the way C. by the means D. in a way

           译文:他通过这种方式提高了他的口语 水平。

           32.The judge set out together with them _____ the lost animal.

           A. in search for B. in a search of C. in search of D. looked for

           译文:那个法官跟他们一起出发去找那头失踪的骆驼了。

           答案:1.C 2.B 3.C 4.B 5.A 6.D 7.C 8.D 9.A 10.C 11.B 12.B 13.D 14.A 15.C 16.B 17.D 18.C 19.A 20.D

           21.B 22.A 23.B 24.C 25.A 26.D 27.D 28.B 29.D 30.B 31.C 32.C

          -

        全部评论

        站内网友言论仅代表个人观点,并不代表本站同意其观点,本站不承担由此引起的法律责任。

        • 我要评论
          注:*号部分属于必填内容请仔细填写

        最新英语学习资料

        推荐英语学习资料

        一肖中特最新消息-永久免费一肖中特-怎么买平特一肖的方法